DOLAR 32,6072
EURO 34,8039
ALTIN 2489,989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Okul Sporları Futbol Küçük Erkekler Türkiye Finalinde Önce Rekabet, Sonra Eğlence

tha – Trabzon’da Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Okul Sporları Futbol Küçük Erkekler Türkiye Finali’ Akyazı Şenol Güneş Kompleksi’nde yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Kupa törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, ASKF Şube Başkanı Cahit Erdem, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve çocukların aileleri katıldı.

8 TAKIM KATILDI

Önce il, ardından da gruplarında birinci olarak finallere çıkan Sivas Kazım Karabekir Paşa Ortaokulu, Trabzon Bener Cordan Ortaokulu, İzmir Karabağlar Fevzi Çakmak O.O., Konya Selçuklu’dan İMKB O.O.,  Ankara Keçiören Tarhuncu Ahmet Paşa O.O., İstanbul Şişli Şehit Murat Demirci O.O. ve Bursa Rahmiye Malcıoğlu O.O. ile Manisa Salihli’den 50. Yıl Ortaokulu takımlarının katıldığı şampiyonada final maçları önceki gün yapıldı.

Final maçında ise Bursa ve İstanbul temsilcileri karşılaştı. Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu ile İstanbul Şehit Murat Demirci O.O. arasında oynanan ve baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçı 1-0 kazanan Bursa ekibi oldu. Malcıoğlu Ortaokulu futbol takımı, Türkiye Şampiyonluğu kupasını Vali Yavuz’un elinden aldı. Vali Yavuz törenin ardındın finallere katılan tüm takımları tebrik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.