DOLAR 32,3628
EURO 35,0869
ALTIN 2324,189
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Maratonda dereceye girenlere ödülleri verildi

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü münasebetiyle, “Eren İçin Koşuyoruz” sloganıyla bu yıl 38’incisi düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 23’üncüsü düzenlenen Halk Koşusu ve 3’üncüsü gerçekleştirilen 10 km Koşusunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sporun önemine dikkat çekti. Geleneksel olarak gerçekleştirilen maraton ve halk koşusuna her senekinden çok daha fazla katılım yaşandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, “PKK’lı hainler tarafından 15 yaşında şehid edilen Eren Bülbül’ümüzün anısına, Eren’imizle birlikte şahadete ulaşan Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik’imizin anısına, tüm şehitlerimizin anısına düzenlendiğimiz bu organizasyona yurt içi ve yurt dışından, şehrimizden katılım gösteren tüm sporcu ve sporseverlerimize özel olarak teşekkür ediyorum. Trabzon birlik ve beraberliğin, barış ve kardeşliğin şehridir. Trabzon, insan sevgisi ve medeniyetin şehridir. Bugün şehrimizde icra edilen bu büyük spor organizasyonu bunu tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu; Yarı Maraton, 10 km Koşusu ve Halk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği törende, organizasyonun ülke genelinde duyurulması için hazırlanan tanıtım filmlerinde gönüllü olarak rol alan ve etkinliğe katılım sağlayan Hüseyin Avni Danyal, Olcay Çakır, Yusuf Güney ve Oya Çebi’ye plaket takdim ederek Trabzon’a adına teşekkür etti.

Yarı Maraton, 10 km Koşusu ve Halk Koşusu sonuçlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü münasebetiyle bu yıl 38.’si düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 23.’sü düzenlenen Halk Koşusu ve 3.’sü gerçekleştirilen 10 km Koşusunda dereceye girenler belli oldu. “Eren İçin Koşuyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen Yarı Maraton, 10 km Koşusu ve Halk Koşusunda dereceler şu şekilde oluştu:

38’İNCİ TRABZON ULUSLARARASI YARI MARATONU (ERKEKLER)

  1. Sang Benard Cheruiyot (Kenya) 01:03:03
  2. Youssef Ben Hadı (Fas) 01:03:07
  3. Haılemarıyam Amare Tegegn (Etopya) 01:03:491

38’İNCİ TRABZON ULUSLARARASI YARI MARATONU (BAYANLAR)

  1. Etaferrahu Wodaj Temesgen (Etopya) 01:09:48
  2. Daisy Jeptoo Kimeli (Fas) 01:10:13
  3. Weynshet Ansa Weldetsadık (Kenya) 01:12:00

3’ÜNCÜ 10 KM KOŞUSU (ERKEKLER)

  1. Argacho Asefa Tola (Etopya) 00:32:01
  2. KefyaLew Deja Burıse (Etopya) 00:32:20
  3. Rıdvan Taş (Türkiye) 00:32:33

3’ÜNCÜ 10 KM KOŞUSU (BAYANLAR)

  1. Güneş Melike Doğan (Türkiye) 00:52:55
  2. Başak Orkun (Türkiye) 00:53:57
  3. Elif Köroğlu (Türkiye) 00:53:58

23’ÜNCÜ HALK KOŞUSU (ERKEKLER)

  1. Doğukan Yazıcı Gazi Anadolu Lisesi
  2. Tolga İpek Şehit Ünal Bıçakçı Anadolu Lisesi
  3. Sedat Özdemir Trabzonspor Kulübü
  4. Hüseyin Demir Karşıyaka Spor Kulübü
  5. Burak Çağlar Karayolları Spor Kulübü

23’ÜNCÜ HALK KOŞUSU (BAYANLAR)

  1. Benazir Değer Karayolları Spor Kulübü
  2. Gülsina Durmuş İMKB Anadolu Lisesi
  3. Ceren Akdemir Karayolları Spor Kulübü
  4. Beyzanur Yavuz 17 Şubat Anadolu Lisesi
  5. Hilal Ecrin Karagöz Karşıyaka Spor Kulübü
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.