DOLAR 32,3276
EURO 35,0866
ALTIN 2298,895
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Güçlenerek yola devam edeceğiz

tha – Kardeşlik sofrasını bu kez Akçaabat’ta kuran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “2002’den sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her alanda devrim gerçekleştiren ülkemiz, 24 Haziran’dan sonra çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kardeşlik sofrası bu kez Akçaabat’ta kuruldu. Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen iftar programında yüzlerce kişi bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar programı öncesinde Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile birlikte ilçe merkezini arşınlayarak Akçaabatlılarla hasbihal oldu.

İftarın ardından katılımcılara seslenen Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Akçaabat’a çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Trabzon’un her noktasında olduğu gibi Akçaabat’ta da seferberlik halinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, yerel yönetimler ve diğer kamu kurumlarının çalışmalarıyla Akçaabat’ın marka kent haline getirildiğini ifade etti. Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Gümrükçüoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman en büyük desteği veren Akçaabat’ımız 24 Haziran’da da mesajını net şekilde verecektir. 24 Haziran devletimizin ve milletimizin tarihinde çok büyük bir dönüm noktası olacaktır. 2002’den sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her alanda devrim gerçekleştiren ülkemiz, 24 Haziran’dan sonra çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” diye konuştu. AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Bahar Ayvazoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de konuşmalarında 24 Haziran seçimlerinin önemi hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

İFTAR SONRASI MAHALLE ÇIKARTMASI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüğkçüoğlu, Akçaabat’taki iftar programının ardından Fatih Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Her akşam ayrı bir ilçede düzenlenen sokak iftarının ardından Ortahisar ilçesinin bir mahallesine konak olan Gümrükçüoğlu’nun dün akşamki durağı Fatih Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, şer odaklarının hiçbir şekilde Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesini engellemeyeceğini söyledi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Gümrükçüoğlu, “Şer odakları ve içimizdeki işbirlikçileri devletimizin ve milletimizin kalkınmasına mani olabilmek için 2002’den beri ellerinden gelen her şeyi yaptı ama asla muvaffak olamadılar. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece her seferinde kazanan biz olacağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.