DOLAR 32,3621
EURO 34,9624
ALTIN 2325,301
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç, belediye personeline iftar yemeği verdi

tha – Genç: Hepimiz Ortahisar ailesinin bir ve eşit üyeleriyiz

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye personeline iftar yemeği verdi. İftar programına katılan bütün personelle tek tek ilgilenen Başkan Genç, yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı hepsine teşekkür etti.

Yemekten sonra personellere hitap eden Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin bütün birim ve personelleriyle birlikte çok büyük bir aileyi oluşturduğunu belirterek, “Görevimiz, makamımız, konumumuz, mesleğimiz ne olursa olsun hepimiz büyük Ortahisar ailesinin bir ve eşit üyeleriyiz.” dedi.

“BELEDİYENİN ASIL SAHİBİ SİZLERSİNİZ”

Başkan Genç, “Öncelikle bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir  keyif aldığımı ifade etmek istiyorum. Ortahisar ailesi olarak, bütün bu aileyi teşkil eden siz değerli personellerimizi bu iftar programı vesilesiyle bir araya getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Bu iftar programı vesilesiyle aile olmanın gereğini yerine getiriyoruz. Görevimiz, makamımız, konumumuz, mesleğimiz ne olursa olsun hepimiz Ortahisar ailesinin bir ve eşit üyeleriyiz. Belediye başkanlığı makamı gelip geçicidir ve bu makamlar nasip işidir ama sizler Ortahisar Belediyesi’nde çalışmaya devam edeceksiniz. O nedenle Ortahisar Belediyesi’nin asıl sahibi sizsiniz. Bunun bilinciyle hareket etmenizi istiyorum. Bu makama kim gelirse gelsin sizler bulunduğunuz konumlarda çalışmaya devam edeceksiniz.” diye konuştu.

“ORTAHİSAR’I MARKA HALİNE GETİRDİK”

2014 yılında kurulan bir belediye olarak çok kısa zamanda belediye personelinin fedakar çalışmaları neticesinde kurumsal altyapıyı oluşturduklarını kaydeden Başkan Genç, “Şu anda Ortahisar Belediyesi bir marka haline gelmişse, adından söz edilen bir belediye haline gelmişse, bunda sizlerin büyük bir emeği vardır. Belediyemiz bütün müdürlükleri ve personeliyle beraber tam teşekküllü bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Birtakım eksiklerimiz olmakla birlikte vatandaşlarımız her fırsatta belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini dile getiriyor. Dört yıl gibi kısa bir zamanda vatandaşlarımızın kalbinde yer edinmek, onların teveccühünü kazanmak, bizleri çalışmalarımızda motive ediyor. Halkın içine karıştığımız zaman onların bu memnuniyetlerini yüzlerinde görüyoruz. İşte bize büyük bir mutluluk ve huzur veren halkımızın bize karşı olan bu sevgisi ve güvenidir. Bütün personellerimizle birlikte belediyecilik hizmetlerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirip halkımızın bize olan bu güvenini, itimadını boşa çıkarmamalıyız. Vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini ivedilikle çözüme kavuşturup hiçbir şekilde herhangi bir aksamaya ya da mağduriyete izin vermemeliyiz. Ben sizlerin bu konuda büyük bir gayret gösterdiğinizi yakinen biliyorum, görüyorum.” cümlelerine yer verdi.

“EKSİKLERİ HİÇ ÇEKİNMEDEN SÖYLEYİN”

Belediye hizmetlerini yürütürken ortaya çıkabilecek bütün ihtiyaçları, eksikleri karlayacaklarını ifade eden Genç, personelin bu eksikleri hiç çekinmeden dile getirmesi gerektiğini belirterek, “Tabi ki, sizlerin birtakım ihtiyaçları, eksikleri olabilir… Belediye başkanınız olarak hiç çekinmeden bunları dile getirebilirsiniz. Bundan büyük bir memnuniyet duyarım. Faaliyetlerimizi mükemmel bir şekilde  yerine getirmemiz için belediye olarak hem ekipman hem de psikolojik olarak buna hazır olmalıyız. Bu nedenle belediyecilik hizmetlerimizi yürütürken ortaya çıkacak ne tür eksiğiniz, ihtiyacınız varsa hiç çekinmeden bunları dile getirin ki, bizlerde gerekeni yapalım. Ve ahenk içinde çalışarak belediyecilik hizmetlerimizi verimli bir şekilde yerine getirelim. Bu konuda herhangi bir aksamaya sebebiyet vermemek için fedakar bir şekilde çalışacağınızdan en ufak bir şüphe dahi duymuyorum. Ve tekrardan iftar yemeğimize iştirak edip bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkürlerimi iletiyorum ve bir kez daha Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Ve sizleri sevgiyle, sevgiyle selamlıyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.