DOLAR 32,5239
EURO 34,8405
ALTIN 2488,692
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak Vali Öz’ü Ziyaret Etti

41 Orijinal Belge Işığında Eski İstanbul’daki Sosyal Hayat ve Çevre’ İsimli Eser Bugüne ve Yarınlarımıza Işık Tutacak

Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak Vali Öz’ü Ziyaret Etti
Trabzon’un yetiştirdiği Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak, Vali Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti. Albayrak ziyaret sırasında Vali Öz’e hazırladığı ‘41 Orijinal Belge Işığında Eski İstanbul’daki Sosyal Hayat ve Çevre’ isimli eseri hediye etti.
Esere ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Vali Öz, ‘41 Orijinal Belge Işığında Eski İstanbul’daki Sosyal Hayat ve Çevre’ isimli eserden dolayı Sadık Albayrak’a teşekkür ediyorum. Bu çalışma gerçekten çok kapsamlı, belgeli ve güzel bir çalışma oldu. Burada Osmanlı tarihinde ecdadımızın çevreye, sosyal hayatla ilgili kurallara ne kadar önem verdiğini ortaya koyan ve çok kapsamlı belgelere dayanan bir çalışma. Bugün ki ihmal ve eksikliklerimize yol gösteren, ders niteliğinde önemli belgeler içeren bu çalışma bugüne ve yarınlarımıza ışık tutacaktır’ dedi.
Gazeteci-Yazar Albayrak da 90’lı yıllarda tasarladığı bu eseri ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “Türkçe-İngilizce olarak hazırladığımız bu eserin ortaya çıkmasında emeği geçen başta zamanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Şimdi ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile katkı veren diğer şahsiyetlere teşekkürlerimi sunuyorum’ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.