DOLAR 32,3818
EURO 35,0532
ALTIN 2325,958
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Eskrim Türkiye şampiyonası için Trabzon’a akın ettiler

tha – Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan ve 27 Haziran tarihinde başlayan Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası devam ediyor. Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 3 bin kişi şampiyona için Trabzon’a akın etti

Açılışını Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Köseoğlu’nun yaptığı Türkiye Şampiyonasında ilk gün süper minikler, ikinci gün ise minikler kılıç müsabakaları oynandı.

Türkiye Şampiyonasının 3. gününde minikler kılıç takım ve süper minikler flöre ferdi müsabakaları oynanacak.

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Hakan Hayber, Trabzon kentinin spor kültürü çok yüksek bir kent olduğunu belirterek, “Trabzon kenti, başta mülki ve idari amirlerimiz olmak üzere bu önemli organizasyonumuzun en iyi şekilde yapılabilmesi için gerekli tüm katkıyı sağlıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Trabzon insanı da bize ve kafilelerimize çok sıcak davranıyor. 3 Temmuz tarihine kadar devam edecek Türkiye Şampiyonasında mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası için 1.200’ü sporcu olmak üzere, antrenör, idareci ve velilerle birlikte değişik illerden gelen yaklaşık 3 bin civarında kişi Trabzon’a akın etti.  Şampiyonanın bugünkü bölümünde Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un Yomra Cimnastik Spor Kompleksine gelerek sporculara ve antrenörlere başarı dilemesi bekleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.