DOLAR 32,393
EURO 35,0242
ALTIN 2325,667
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Eskrim Şampiyonasında Trabzon’a 2 madalya

tha – Trabzon’da 27 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonasında Trabzonlu sporcular İrem Koç ve Nisanur Sağlam bronz madalya kazandı

Yomra Cimnastik Spor Salonunda geçtiğimiz hafta başlayan ve bir hafta boyunca devam eden eskrim heyecanı sona erdi. Türkiye’nin 27 farklı ilinden yaklaşık 1.300 sporcunun katıldığı Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonasında Trabzonlu iki sporcu da bronz madalya kazandı.

1 Temmuz tarihinde düzenlenen süper minik kızlar epe ferdi müsabakalarında Nisanur Sağlam bronz madalya kazanırken, bir gün sonra düzenlenen minik kızlar ferdi epe müsabakalarında ise İrem Koç bronz madalyanın sahibi oldu.

Nisanur Sağlam’ın bu yıl Antalya’da düzenlenen Uluslararası Çocuk Kupasında da gümüş madalya kazandığını hatırlatan eskrim antrenörü Selami Aktaş, “Yomra ilçemizde hem yetkililerin hem de ailelerin destekleriyle sporcularımız bu başarıları elde ediyor. Nisanur 2 yıldır, İrem 1,5 yıldır eskrim yapıyor ama önemli bir gelişim gösterdiler. Önümüzdeki sezon da madalyalara talibiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.