DOLAR 32,5452
EURO 34,8676
ALTIN 2423,261
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Belediyesi eğitime destek olmaya devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi eğitimedestek olmaya devam ediyor

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde eğitime destek olmaya aralıksız olarak devam ediyor. Öğrenciler için gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra eğitim kurumlarının eksiklerinin giderilmesi için adeta seferberlik başlatan Büyükşehir Belediyesi, Sürmene ilçesinin Balıklı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Özel Eğitim İş Uygulama Okulunun çevre düzenlemesini gerçekleştiriyor.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ: BAŞKANIMIZ İŞE AL ATTI

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin, okulun eksik kalan çevre düzenlemesini üstlendiğini kaydederken, “Bu okul bir hayırsever vatandaşımız tarafından anaokulu olarak yapıldı. İnşaat tamamlandıktan sonra buranın Özel Eğitim İş Uygulama Okulu olarak eğitim vermesine karar verildi. Burası Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi olarak eğitme açılacaktır. Okulumuzun çevre düzenlemesi eksik kalmıştı. Sağ olsunlar Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu işe el attı. Kısa sürede çevre düzenlemesi bitirilecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza üstlendikleri bu çalışmadan ötürü teşekkürlerimizi arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.