DOLAR 32,328
EURO 35,0804
ALTIN 2300,634
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BORSA HEYETİ TRABZONSPOR’U ZİYARET ETTİ

tha – Borsamız Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Meclis üyeleriyle birlikte Trabzonspor’un yeni yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar dilediler.

Meclis Başkanımız Sebahattin Arslantürk ile Yönetim Kurulu Başkanımız Eyyüp Ergan, beraberlerinde Meclis Üyeleri olduğu halde ziyaret ettikleri Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüştüler, fındık hediye ettiler.

Asbaşkan Hacısalihoğlu Trabzonspor’un Trabzon ve Trabzonlular için farklı bir değer olduğunu belirterek, “ Kulübümüz her açıdan Trabzon’un tanıtılmasına katkıda bulunmaktadır. Bu aynı zamanda görevimizdir. Trabzonspor markasına sahip bu kentte hep birlikte el ele vererek her alanda kalkınmaya katkıda bulunmalıyız” dedi.

Meclis Başkanımız Arslantürk de fındığın da Trabzonspor gibi Trabzon’un bir değeri olduğunu vurgulayarak, “Ticaretinin yüzde 52’sinin gerçekleştiği bu ilde Trabzonspor’un bu ürünün tanıtılmasına katkı yapması takdire değerdir”diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Eyyüp Ergan da 2009-2011 sezonlarında işbirliği yapılarak ‘Trabzonspor’un Resmi Yiyeceği Finduk’kampanyası’nın borsa tarafından uygulanmaya başlandığını hatırlatarak, zaman içinde aksayan kampanyanın yeniden hayata geçirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Hayrettin Hacısalihoğlu da gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Antalyaspor maçı ile birlikte tekrar aynı uygulamanın hayata geçirilebileceğini ifade etti.

Trabzonspor’u Resmi Yiyeceği Finduk kampanyasında bordo mavili takımın içeride ve dışarıda yaptığı maçlarda, futbolcular tarafından maçtan önce tribünlerdeki seyircilere fındık paketleri atılıyordu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.