DOLAR 32,4918
EURO 34,5584
ALTIN 2497,444
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı’nın 98. yıldönümü coşkuyla kutlandı

tha – 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı’nın 98. yıldönümü coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlamaları Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken, Trabzon Valisi Yücel Yavuz öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip bayramlarını kutladı.

Buradaki törenin ardından Vali Yavuz, kutlamalar kapsamında Batum Acara Cumhuriyeti’nden ilimize gelen öğrencileri ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti.

Yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısıyla Vali Yücel Yavuz, Şehitlerimiz Tamer Aktaş’ın kızı Betül Aktaş ve Enes Naci Torpi’nin çocukları Enes ve Sümeyye Torpi’yi makamında misafir ederek bir süreliğine makamını devretti.

Valilikteki kutlama programına Vali Yavuz ve eşi Şengül Yavuz’un katılımıyla Bedri Rahmi Eyüboğlu İlk ve Ortaokulu’nda devam edildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan programda Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş birer konuş yaptılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Yücel Yavuz tarafından verildi.

Öğrencilerin 23 Nisan ile ilgili gösterileri ve Batum Acara Özerk Cumhuriyeti’nden ilimize gelen misafir çocukların gösterileri kutlamalara damga vurdu.

Programın ardından Vali Yücel Yavuz, Şengül Yavuz ve beraberindekiler, emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ayrıca, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il protokolü askeri ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.