DOLAR 32,3676
EURO 34,966
ALTIN 2325,193
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

11. Ulusal Kalkınma Planı Trabzon İl Toplantısı

tha – ‘Geleceği Birlikte Planlayalım’ Sloganıyla 11. Ulusal Kalkınma Planı Trabzon İl Toplantısı Yapıldı

Kalkınma Bakanlığı’nın organizesinde Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın koordinatörlüğünde düzenlenen 11. Ulusal Kalkınma Planı Trabzon İl Toplantısı Valimiz Yücel Yavuz’un katılımıyla başladı.

Ülkemizin gelecek 5 yıl içinde ulaşmak istediği 11. Ulusal Kalkınma Planı’nın önemine vurgu yapan Vali Yücel Yavuz “Ülkemiz genelinde ‘Geleceği Birlikte Planlayalım’ sloganıyla 2019-2023 yıllarını kapsayacak olan Kalkınma planımızın sahada bire bir tarafların buluşmasıyla katkı sağlanmasına yönelik güzel bir faaliyet yapılıyor.

Doğu Karadeniz Kalkınma ajansı olarak 6 ilimizi kapsayan ve yine sizlerin de katılımıyla fikirlerinizi, görüşlerinizi, katkılarınızı almaya yönelik güzel bir düşünce ortaya konulmuş. Hakikaten katılımcı, tarafların görüşlerini alıp değer katacak olan bu proje sadece Türkiyemiz için değil bölgemiz ve dünya insanlığı için çok  büyük önem bir önem arz ediyor. Millet olarak kendi öz değerlerimizi, varlığımızı ortaya koyan kaynaklarımızı, düzenli, optimal bir şekilde kullanmak durumundayız. Artık bunu israf edecek durumda değiliz. Bize ülkemize milletimize hiçbir faydası olmayan hepimizi ilgilendiren konuları düzeltmek, bununla ilgili yapılacakları hepberaber kafa yorarak ortaya koymak zorundayız. Burada alınan değerlendirmeler, veriler ükemizin geleceği için çok büyük katkı sağlaması hedeflenen bir çalışmaya dahil olacak. Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olacağız. Biz var olan potansiyelimizle  bunu hak ediyoruz. “dedi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkilileri, bölge illerini kapsayan 11. Ulusal Kalkınma Planı ile ilgili sunum yaptılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.